KLIMAATMARS

zondag 10 maart

Jongerenwerk Grote Kerk organiseert in samenwerking met Jongerenkoor Driebergen en locale ondernemers deelname aan de klimaatmars in Amsterdam. Bij terugkomst wordt er een maaltijd verzorgd in de Grote Kerk en is er ruimte voor bezinning tijdens de speciale (oecumenische) klimaatdienst.

Loop mee in Amsterdam

Kom naar de klimaatdienst

Bekijk de oproep van Milieudefensie

zo 10 maart

11:30 uur

Station Driebergen-Zeist

Deelnemers die zich aanmelden, krijgen bij vertrek een lunchpakket mee en kunnen na afloop, rond 17:30 uur gezamenlijk eten in de Grote Kerk, Driebergen.

zo 10 maart

18:30 uur

Grote Kerk, Driebergen

Voorganger: Ds. Marian van Giezen
Mmv: RK Jongerenkoor Driebergen o.l.v. Lieke van Oostenbrugge

Duurzaam Driebergen

klimaatmars

Heb jij de overtuiging dat we beter moeten zorgen voor de aarde? Laat je stem we horen middels deelname aan de klimaatmars. 

Maaltijd en klimaatdienst

Bij terugkomst in Driebergen staat er een maaltijd klaar in de Grote Kerk, waar een afsluitende dienst is om met elkaar terug te kijken op de dag en, voor wie wil, te bidden voor een beter klimaatbeleid.

Jongeren & volwassenen

Begin februari stonden al 10.000 scholieren op de barricade voor een beter klimaat. Ook volwassenen maken zich zorgen over de toekomst. 10 maart protesteren we samen!

Ondernemers helpen mee

Wil je als ondernemer bijdragen aan de Driebergse delegatie van de Klimaatmars? Neem dan contact op met Kamiel van der Laan of Marian van Giezen

Jongerenwerk Grote Kerk is een initiatief van Wijkgemeente Catharijne. Van 2018 t/m 2020 is Three Hills de uitvoerende culturele partner. Neem voor meer informatie over activiteiten, doelgroepen en vrijwilligerswerk contact op met Kamiel van der Laan.

X